Vanaf nu ook te boeken in mijn salon in Leiderdorp: Cupping massage

Wat is en wat doet cupping Massage?

Cupping is al een eeuwenoude methode waarmee in het verleden ziektes en zwaktes uit het lichaam werden gezogen door het gebruik van uitgeholde horens van dieren. 

Op 19 januari 2023 heb ik een cursus gevolgd voor Bellabaci Cupping Massage en deze cursus heb ik succesvol afgerond.

Met een Cupping Massage stimuleer je de doorbloeding van de huid. 

Cupping maakt vet- en vochtophopingen minder. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook worden de verklevingen los gemaakt en ook deze afvalstoffen worden afgevoerd.

De voordelen van Bellabaci cupping massage:

  • Verbeterde bloedsomloop
  • Maakt verklevingen los
  • Zuivert bloedtoevoer
  • Verbetert de lymfecirculatie
  • Heft blokkades op
  • Verwijdert toxines uit de spieren
  • Voorziet zenuwcellen van zuurstof en voedingsstoffen
  • Meridianen worden geopend zodat vrije stroom van Qi
  • Verstevigt de huid 
  • Maakt collageen en elastine aan omdat fibroblasten gestimuleerd worden

Heb jij last van cellulite, striae, vermoeidheid, stress, littekenweefsel, slapeloosheid, stijfheid van spieren, slechte doorbloeding, vocht en vetophopingen en/of obstipatie? Dan is de Bellabaci cupping massage iets voor jou!

Voor het beste en meest effectieve resultaat adviseer ik u te starten met een 8 weekse kuur. Tijdens deze kuur komt u 8 weken op rij, wekelijks naar mijn salon in Leiderdorp waar ik de cupping massage zal uitvoeren. Doordat we de kuur effectief inzetten zult u na een paar weken al resultaat zien. 

Bellabaci Cupping 8 weekse kuur voor de rugprijs
8 x 30 minuten€ 210,-
8 x 60 minuten€ 385,-
Bellabaci Cupping 8 weekse kuur cellulitis
8 x 30 minuten€ 289,-
8 x 60 minuten€ 459,-
8 x 75 minuten€ 529,-
Bellabaci Cupping 8 weekse kuur voor de buik en/of benen
8 x 30 minuten **€ 289,-
8 x 60 minuten€ 459,-
8 x 75 minuten€ 529,-
**bij een kuur van 30 minuten is het alleen mogelijk om of de buik of de benen te behandelen, een combinatie van buik en benen is mogelijk vanaf 60 minuten.Wanneer u kiest voor de 8 weekse kuur betaald u dus 7 wekelijkse cupping massages en ontvangt u één cupping massage gratis.

Wanneer u kiest voor de Bellabaci Cupping Kuur voor de buik, benen of de cellulites kuur dan ontvangt u van mij een tasje met een olie en twee cups die u naast de wekelijkse cupping massage in mijn salon ook thuis dient te gebruiken. U krijgt hierbij gratis toegang tot de online begeleiding inclusief video’s gedurende de 8 weekse kuur t.w.v. €100,-. 

Met mijn 8 wekelijkse massages, de online begeleiding en video’s waarmee u ook thuis een deel van de cupping massage toe kunt passen krijgt u het beste en effectiefste eindresultaat. 

Wanneer u kiest voor de Bellabaci Cupping Kuur voor de rug ontvangt u geen extra materialen, omdat u dit niet kunt gebruiken bij uzelf op de rug. Hiervoor is de 8 weekse kuur met cupping massage in de salon voldoende.

Prijslijst voor losse cupping massage
30 min60 min75 min
Bellabaci Cupping Cellulite€ 30,-€ 55,-
Bellabaci Cupping rug€ 30,-€ 55,-
Bellabaci Cupping benen€ 30,-€ 55,-
Bellabaci Cupping buik€ 30,-€ 55,-
Bellabaci Cupping rug + benen€ 55,-€ 65,-

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via de e-mail: mirjamholswilders@gmail.com of via telefoonnummer: 06- 51017151