Houd mijn site en mijn socialmedia in de gaten voor nieuwtjes en aanbiedingen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onder aan de pagina).Lieve allemaal,

In mijn vorige nieuwsbrief vertelde ik je al over de cursus die ik heb gevolgd voor de bindweefselmassage, maar ik heb nog een cursus gevolgd. De cursus voor de Indiaanse hoofd massage.

Wat doet de Indiaanse hoofdmassage?
– Blokkades worden opgeheven
– Het stimuleert de doorbloeding
– Afvalstoffen worden afgevoerd
– Bevordert de nachtrust
– Het geeft rust, kalmte en welzijn
– Verzorgd het haar van glans en voeding

Tijdens de massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht, afgewisseld met ontspannende strijkingen.
Door het stimuleren van de energiebanen tijdens de massage worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
Klachten zoals hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in nek, schouders en bovenrug en andere stressgerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Een Indiase hoofdhuidmassage heeft een ontspannend effect op lichaam en geest.

Speciaal voor jou heb ik nu een leuke introductiekorting op deze nieuwe Indiaanse hoofdhuidmassage. Je kunt deze massage boeken voor maar €27,50. De massage duurt ongeveer 50 minuten. 

Daarbij introduceer ik ook drie nieuwe oliën, welke geschikt zijn voor ieder huid- en haartype.

1. Passion Fruit Oil: pure en natuurlijke olie van passievruchten, ook bekend als maracujaolie. Het gebruik op de huid geeft een gevoel van rust en welzijn
2. Arnica Oil: Deze pure en natuurlijke olie met veel heilzame eigenschappen heeft een sterk voedende werking. Het gaat irritatie en ontstekingen tegen.
3. Macadamia Oil: Deze fluweelzachte hydraterende olie met vitamine E is een absolute redding voor de droge, broze en gevoelige huid. 

De Skin en Hair oil is nu verkrijgbaar voor maar € 32,50 in plaats van € 36,50

Voor de mensen die in mei al lekker op vakantie gaan heb ik ook weer de travel size pakketjes. Deze zijn verkrijgbaar voor € 20,50. Je krijgt dan de cleanser, toner, serum, dag- en nachtcrème in kleinformaat. Handig voor in je koffer.

12 mei is het moederdag! Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau? 
Denk dan aan de Indiaanse hoofdmassage! 
Of kies voor een kadobon voor een behandeling op massage. Dat heeft je moeder verdiend toch?!
Het is ook mogelijk om een kadobon te bestellen bij Dominique voor nagelverzorging incl. gellak. 
Natuurlijk is het ook mogelijk om een zelf een pakket samen te stellen.

Wil jij een afspraak maken voor deze nieuwe massage of wil je een moederdagcadeau bestellen? Neem dan contact met mij op, dit kan via telefoonnummer 06-51017151.

Liefs,

Mirjam

* Vergeet niet dat de zonkracht in deze periode van het jaar behoorlijk sterk kan zijn. Het is belangrijk om de huid nu al goed in te smeren met een beschermende factor. In mijn salon heb ik verschillende dagcrèmes die zonnebescherming bieden, wil je graag weten welke crème geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact met mij op. Cadeau bonnen

Hoe leuk zou het zijn om iemand te verrassen met een cadeaubon van Mirjam’s Beauty-salon en/of Care4nails by Dominique

Uiteraard wordt het leuk en verpakt.

Mocht je interesse hebben, je kunt bestellen via whatsapp, telefoon of e-mail

06-51017151

mirjamholswilder@gmail.com

p.s ophalen of thuisbezorgen (pinnen ook mogelijk op locatie)